מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רביולי במלית פלאפל במרק חומוס ומנגולד

רביולי במלית פלאפל במרק חומוס ומנגולד

רביולי במלית פלאפל במרק חומוס ומנגולד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרביולי במלית פלאפל במרק חומוס ומנגולד ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הרביולי:
לשים לבצק חלק את הקמח והביצים. מעבירים במכונת פסטה ומכינים דפי רביולי או משטיחים להכנת הדפים ע"י מערוך. בעזרת כוס רחבה צור עיגולים בבצק ולא במלית הפלאפל. סגור ל-1/2 את עיגול הרביולי והרטב את קצוות הרביולי כדי שידבק.

מלית הפלאפל:
סנן את הפול וכתוש עם כל חומרי המלית לעיסה. תן לתערובת לנוח במשך ½ שעה ואח"כ הכנס לרביולי.

מרק החומוס:
טחן מחצית מכמות החומוס למרק עם המים או עם ציר הירקות עד שמגיעים לסמיכות חלקה. תבל עם הכמון, הלימון והמלח והפלפל. בשל את הרביולי במים אל דנטה למשך 5 ד' ובמקביל חמם את מרק החומוס. הכנס למרק עלי מנגולד קצוצים גס. כשהמרק חם, הכנס את הרביולי וקשט במחצית השניה של החומוס ובעלי כוסברה.