Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פסטה פפרדלה בתוספת ירקות ירוקים, שמן זית וריחן טרי

פסטה פפרדלה בתוספת ירקות ירוקים, שמן זית וריחן טרי

פסטה פפרדלה בתוספת ירקות ירוקים, שמן זית וריחן טרי

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חליטת הירוקים: מבשלים את הירקות במים רותחים - עד שהירק מתרכך, ומעבירים מיד למי קרח (כדי לעצור את תהליך הבישול, ולשמר על צבעם הירוק).
2. הכנת הפסטה: מחממים סיר עם מים, מוסיפים חצי כפית מלח ושמן. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
3. הכנת המנה: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים מעט שום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הירקות הירוקים, וממשיכים בהקפצה קלה ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה. מתבלים במלח, פלפל וריחן טרי קצוץ ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון