Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע מוגש עם דיסקיות סלק אורגני מבושל ומתובל בלימון

קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע מוגש עם דיסקיות סלק אורגני מבושל ומתובל בלימון

קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע מוגש עם דיסקיות סלק אורגני מבושל ומתובל בלימון

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הדג : מוסיפים אל קערת הערבוב קוביות לברק, מלח, פלפל, עשבי תיבול קצוצים, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים ומניחים על גבי צלחת.
2. הכנת ממרח טופו: מכניסים אל מעבד מזון את כל מצרכי המנה ומערבלים עד לקבלת ממרח חלק והומוגני. בודקים טעם, ומידה וחסר משלימים. מעבירים את ממרח הטופו לשקית זילוף ומתחילים בהרכבת המנה.
3. הרכבת המנה: מניחים את קוביות הלברק בצלחת הגשה ומזלפים את גבינת הטופו סביב. מתבלים את הסלק במלח, פלפל, לימון ושמן זית ומסדרים בצלחת ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון