קוביות פילה לברק בשמן זית, גרדת לימון, כוסברה ונענע מוגש עם דיסקיות סלק אורגני מבושל ומתובל בלימון
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf
מרכיבים
- חומרים:
- 4 פילה לברק ללא אדרות ועור, חתוך לקוביות
- 6 כפות מיץ לימון
- 10 כפות שמן זית מסוג קורטינה של ארץ גשור
- 1 כף נענע קצוצה
- 1 כפית כוסברה קצוצה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- חומרים לממרח טופו :
- 1 קופסה של גבינת טופו
- 1 כף נענע קצוצה
- 1 שן שום קצוץ
- ½ כף כוסברה קצוצה
- 2 כפיות מיץ לימון
- חומרים לסלק:
- 2 סלק אדום מבושלים , קלופים וחתוכים לדסקיות
- 3 כפות מיץ לימון
- מלח , פלפל , 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. הכנת הדג : מוסיפים אל קערת הערבוב קוביות לברק, מלח, פלפל, עשבי תיבול קצוצים, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים ומניחים על גבי צלחת.
2. הכנת ממרח טופו: מכניסים אל מעבד מזון את כל מצרכי המנה ומערבלים עד לקבלת ממרח חלק והומוגני. בודקים טעם, ומידה וחסר משלימים. מעבירים את ממרח הטופו לשקית זילוף ומתחילים בהרכבת המנה.
3. הרכבת המנה: מניחים את קוביות הלברק בצלחת הגשה ומזלפים את גבינת הטופו סביב. מתבלים את הסלק במלח, פלפל, לימון ושמן זית ומסדרים בצלחת ההגשה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|