מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף עסיסי בבישול איטי עם קרם תירס ושמן זית מוגש עם במיה וגרגירי תירס בגריל

חזה עוף עסיסי בבישול איטי עם קרם תירס ושמן זית מוגש עם במיה וגרגירי תירס בגריל

חזה עוף עסיסי בבישול איטי עם קרם תירס  ושמן זית מוגש עם במיה וגרגירי תירס בגריל

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת העוף: מכניסים לשקית ואקום 4 חזה עוף, מתבלים במעט מלח, פלפל, זעתר, שום ושמן זית. סוגרים את שקית הניילון בעזרת מכשיר ואקום, במידה ואין מכשיר ואקום, ניתן לקפל. מכניסים את השקית לתבנית עם מים ודואגים שהמים יכסו את שקית ניילון, ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 100 מעלות למשך כ- 25 דקות. לאחר שהעוף מוכן, מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את העוף עד לצבע זהוב ומגרה.
2. הכנת קרם תירס: מחממים סיר עם מים, מלח ושמן זית. כאשר המים רותחים, מוסיפים קמח תירס בהדרגה ומערבבים ללא הפסקה עד התמזגות הקמח תירס עם המים. ממשיכים בערבוב כ- 10 דקות על להבה נמוכה וטועמים, במידה וחסר תיבול משלימים. טיפ: זה הזמן לבדוק את סמיכות הקרם. אפשר להוסיף נוזלים, או מעט קמח תירס ומגישים.
3. הכנת הירקות: מחממים מחבת או גריל פחם (לפי העדפה אישית), מפרידים את התירס מהליבה, חותכים את הבמיה לאורך ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. צולים עד לקבלת גוון זהוב ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון