מרק יוגורט קר של מונטיפיורי שבע
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות אמילי גולדברג, שף ובעלים מונטיפיורי שבע
מרכיבים
- 1/2 ליטר יוגורט 3%
- 150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
- 75 מ"ל יין לבן
- 4 גרם מלח
- קורט פלפל לבן טחון
- גרדה מ-1/2 לימון
- 5 גרם שום כתוש
- 50 מ"ל שמן זית
- 3-4 ענפי שמיר
- חופן גרגר נחלים
- 2 מלפפונים, מקולפים ופרוסים
- חופן במיה - נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץ
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית - עד לקבלת מרקם חלק.
2. מוזגים לצלחת הגשה עמוקה, עד לחצי הגובה.
3. מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת מונטיפיורי 7
מונטיפיורי 7, פינת רח' הרצל, תל אביב
הצג טלפון
03-5100094
|