Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן

רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן

רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן

תיאור המתכון

באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. זורים את הסוכר החום על התאנים. צולים אותם בתנור ומניחים בצד.
2. מקפיצים את הרביולי עם מעט שמן זית על מחבת חמה.
3. מוספים שום קצוץ, תרמילי הל, פלפל שחור גרוס, ג'ינג'ר וקורט מלח תוך כדי ההקפצה.
4. לאחר כ- 3 דקות מוספים את השמנת ושערות הזעפרן ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוספים את התאנים.

המתכון באדיבות
מסעדת סודקסו אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד הצג טלפון