רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן
- מתאים ל: 5 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"
מרכיבים
- 1 ק"ג רביולי גבינות טרי חלוט
- 0.250 ק"ג תאנים טריות חתוך לשישיות
- 1 כף סוכר חום
- 1/4 כפית ג'ינגר טרי גרוס/1 כפית ג'ינגר מסוכר קצוץ
- 2 תרמילי הל
- קורט פלפל שחור גרוס
- 4 שיני שום קצוץ
- 10 שערות זעפרן
- 0.250 מ"ל שמנת לבישול
- קורט מלח
- מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. זורים את הסוכר החום על התאנים. צולים אותם בתנור ומניחים בצד.
2. מקפיצים את הרביולי עם מעט שמן זית על מחבת חמה.
3. מוספים שום קצוץ, תרמילי הל, פלפל שחור גרוס, ג'ינג'ר וקורט מלח תוך כדי ההקפצה.
4. לאחר כ- 3 דקות מוספים את השמנת ושערות הזעפרן ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוספים את התאנים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סודקסו
אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד
הצג טלפון
072-2742900
|