Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> Bulgogoi -רצועות בקר דקות צלויות אשר הושרו במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים

Bulgogoi -רצועות בקר דקות צלויות אשר הושרו במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים

Bulgogoi  -רצועות בקר דקות צלויות אשר הושרו במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הבשר למשך 24 שעות עם כל המרכיבים.
2. מטגנים את הבשר בשמן או בגריל.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון