Bulgogoi -רצועות בקר דקות צלויות אשר הושרו במרינדה המורכבת מרוטב סויה, שמן שומשום, שום ושאר תבלינים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת "אוליב ליף"
מרכיבים
- 600 גרם נתחי אנטריקוט חתוך דק
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כפות סוכר
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף שום כתוש
- 1 בצל גדול חתוך
- 1 בצל ירוק חתוך לקוביות
- 2 כף זרעי שומשום
- 1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את הבשר למשך 24 שעות עם כל המרכיבים.
2. מטגנים את הבשר בשמן או בגריל.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|