סלט סלק חי ותפוח עץ גרנד
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf
מרכיבים
- חומרים לסלט:
- 1 סלק אדום בינוני קלוף וחתוך לפרוסות דקות
- 2 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לרצועות דקות
- 2 גבעולי סלרי אמריקאי עם החלק הירוק קצוצים דק
- ¼ כוס אגוזי מלח קלויים (בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות)
- 5 כפות חומץ
- 2 כפיות דבש תמרים \ דבש דבורים
- 3 כפות שמן חמניות
- מעט מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
1. מסדרים את פרוסות הסלק סביב צלחת הגשה
2. מערבבים את שאר המצרכים בקערת ערבוב ומגישים במרכז הצלחת
3. מורחים את המרינדה שנשארה מהסלט על הסלק מסביב ומגישים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|