צ'יקן בגט אסיאתי
- מתאים ל: 1 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שפע קייטרינג ו-ONP
מרכיבים
- 1/2 בגט
- לעוף והירקות המוקפצים:
- 120 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
- כוס מרינדת ג'ינג'ר למון גראס
- 3/4 כוס מים
- שמן לטיגון
- 1 גזר חתוך לגפרורים
- 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- 1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
- 50 גר' רוטב צ'ילי מתוק
- חופן תרד תורכי
- חופן נבטים סיניים טריים
- 1 כף אגוזי קשיו קלויים קצוצים גס
- מלח
אופן ההכנה
מערבבים את מרינת הג'ינג'ר – למון גראס עם מים ומשרים עם נתחי העוף ללילה.
מלהיטים ווק, מוסיפים כף שמן ועוף ומקפיצים כ-3 דק'. מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מוסיפים לווק 2 כפות שמן, בצל וגזר ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את העוף ומקפיצים כדקה.
מתבלים ברוטב צ'ילי מתוק ומנענעים את הווק כך שהרוטב יגיע לכל הפינות. מוסיפים תרד ונבטים ל-2 דק' נוספות, ממליחים ומסירים מהכיריים.
ממלאים את הבגט בתכולת הווק, מפזרים אגוזי קשיו, סוגרים ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סודקסו
אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד
הצג טלפון
072-2742900
|