Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> סנדוויץ סביח מודרני עיראקי

סנדוויץ סביח מודרני עיראקי

סנדוויץ סביח מודרני עיראקי

תיאור המתכון

באדיבות שפע קייטרינג ו-ONP

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנות מוקדמות :
1. מחממים את התנור ל 190- מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
2. אופים את החצילים וצולים את העגבנייה: קולפים את החציל לאורכו, כאשר משאירים מרווח של 2 ס"מ בין כל שני פסי קליפה שמסירים – מתקבל חציל מפוספס. פורסים לרוחב לעובי 2 ס"מ.
3. מערבבים שמן ותערובת מזרחית וטובלים בתערובת את פרוסות החציל. מעבירים לתבנית.
4. אופים 40-30 דקות עד שהחצילים מקבלים גוון שחום כהה. מוציאים את החצילים. מעלים את הטמפ' בתנור ל 210- מעלות.
5. חותכים את העגבניות ל 6- פלחים, מוצאים את הגרעינים ויוצקים מעל שמן זית. מניחים בתבנית וצולים כ 25- דקות.
6. מכינים טחינה: מוסיפים לטחינה מים מינרליים תוך כדי ערבוב עד לדרגת הסמיכות הרצויה. מערבבים עם ממרח עגבניות מיובשות, שום ולימון, טועמים ומתקנים תיבול.
סמוך להגשה:
מורחים טחינה אדומה על החלק הפנימי של הלחמנייה ומניחים לפי הסדר פרוסות
חציל, ביצה, עגבנייה צלויה ועלי ראשד.

המתכון באדיבות
מסעדת סודקסו אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד הצג טלפון