חלה מטוגנת עם בננות, רום וקרמל
- מתאים ל: 2 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות שפית אמילי גולדברג, מסעדת "מונטיפיורי שבע"
מרכיבים
- 25 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 1/2 כוס חלב
- קורט מלח
- 1 חלה פרוסה של שבת. 2 ס"מ לפרוסה. פרוסה למנה
- 2 בננות פרוסות
- 2 כפות רום
- 2 כפות חלב מרוכז.
- 25 גרם אגוזי מלך
- שבבי קוקוס קלוי
- אבקת סוכר - לקישוט
אופן ההכנה
1.להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית
2.לטרוף היטב את הביצים עם חלב ומלח.
3.להשרות את פרוסת החלה בבלילה כחצי דקה
4.לטגן את הפרוסה במחבת עד לקבלת פריכות וצבע זהוב מ-2 צידיה.
5.להוציא ולהניח את החלה על נייר סופג.
6.לשים באותה המחבת את הבננות, ולטגנן קלות.
7.להוסיף רום, לשלהב ולכבות את האש.
8.להניח על צלחת את החלה המטוגנת, לשים את הבננות מעל, מעל את החלב המרוכז, את אגוזי המלך ושבבי הקוקוס, ומעל הכל מעט אבקת סוכר.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת מונטיפיורי 7
מונטיפיורי 7, פינת רח' הרצל, תל אביב
הצג טלפון
03-5100094
|