אצבעות פילו במילוי תפוחי עץ
תיאור המתכון
באדיבות "מאפה ליאון"
מרכיבים
- 2 עלי פילו
- 2 תפוחי עץ
- 15 גרם אגוזים
- 10 גרם צימוקים
- 5 גרם קינמון
- 30 גרם סוכר
- תמצית וניל
- לימון
- שמן+ביצה למריחה
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי העץ ומערבבים עם יתר החומרים
משמנים את עלי הפילו ומזלפים את המילית על העלים,מגלגלים את הפילו וחותכים את הגליל לשנים.
לאפות בחום של 200 מעלות כ 35 דק'.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאפה ליאון
עולי ציון 17, יפו, יפו
הצג טלפון
03-6833123
|