מתכונים טו באב: סביצ'ה אינטיאס עם מרמלדת אננס עלי מיקרו וסומסום וואסבי
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון באדיבות השף דניאל שליט- מסעדת קיוטו. ליהנות בבית בארוחה רומנטית פרטית ממנת פתיחה של מסעדה, מתחוכמת וקלילה.
מרכיבים
- 1. 120 גרם דג אינטיאס נקי ופרוס לפרוסות דקות (כ-12 פרוסות).
- 2. חצי כוס אננס נקי וחתוך לקוביות קטנות.
- 3. כוס סוכר.
- 4. כוס מים.
- 5. חופן עלי בזיליקום.
- 6. מלח ים גס.
- 7. מיץ לימון.
- 8. שמן זית.
- 9. עלי מיקרו בזיליקום.
- 10. סומסום וואסאבי
אופן ההכנה
יוצרים סירופ מהסוכר, הבזיליקום והמים, מבשלים את האננס כ5 דקות. מסננים ומקררים.
מסדרים את הדג בצלחת, מפזרים מעט מלח ים גס, מזלפים מעט שמן זית ומיץ לימון, מקשטים עם מרמלדת האננס, עלי המיקרו והסומסום.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קיוטו הרצליה
אריה שנקר 7, בניין גב-ים 3, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9587770
|