מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > תבשיל דגים מהיר על עוגת קוסקוס, שמן זית וויניגרט אנשובי

תבשיל דגים מהיר על עוגת קוסקוס, שמן זית וויניגרט אנשובי

תבשיל דגים מהיר על עוגת קוסקוס, שמן זית וויניגרט אנשובי

תיאור המתכון

באדיבות השף יהונתן בורוביץ' ממסעדת קפה 48
צלם: אנטולי מיכאלו

מרכיבים

אופן ההכנה

עוגת קוסקוס:
1.מכינים את הקוסקוס ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
2.מערבבים בקערה את כל המצרכים של עוגת הקוסקוס, כולל את הקוסקוס המוכן. מצננים.
3.מטגנים בעדינות על מחבת טפלון קטנה.
4.מעבירים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 10 דקות. מוציאים ומצננים.

תבשיל הדגים:
1.מחממים מחבת גדולה. מוסיפים את השמן השום והצ'ילי. מטגנים כדקה על אש בינונית.
2.מוסיפים את התבלינים (נענע, קימל, פלפל לבן, פפריקה מתוקה) ומטגנים כחצי דקה נוספת.
3.מוסיפים את העגבניות וציר הדגים/המים, ומצמצמים לחצי.
4.מוסיפים את הדג. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-6 דקות.

ויניגרט אנשובי:
מניחים את כל המצרכים של הויניגרט אנשובי במכתש ועלי או במעבד מזון. טוחנים או כותשים למרקם חלק.

אופן ההגשה:
מניחים עוגת קוסקוס על צלחת, מוזגים עליה את תבשיל הדגים ומעטרים בכפית מן הויניגרט אנשובי.

המתכון באדיבות
מסעדת קפה 48 נחלת בנימין 48, תל אביב הצג טלפון