מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> מתכונים טו באב: שיפודי יקיטורי אנטרקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי

מתכונים טו באב: שיפודי יקיטורי אנטרקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי

מתכונים טו באב: שיפודי יקיטורי אנטרקוט ברוטב צ'ימיצ'ורי

תיאור המתכון

מנת פתיחה מענגת באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם NOVA לאירועים בנמל ת"א

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת רוטב צ'ימיצ'ורי קוצצים דק דק את הכוסברה, הפטרוזיליה, השום והפלפל הגמבה (ניתן גם לטחון). מוסיפים את החומץ , הסוכר, שמן הזית והמלח, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים את התיבול.
2. הכנת השיפודים חותכים את האנטרקוט לקוביות גסות ומשפדים על שיפודי עץ ("יקיטורי")
3. מחממים מחבת רגילה או מחבת גריל, מתבלים את השיפודים במלח, פלפל ושמן זית, וסוגרים את הפילה כ-3 דקות מכל צד.
4. אופן ההגשה מגישים מיד את השיפודים ביחד עם רוטב הצ'מיצ'ורי.