מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכונים טו באב: עוגת בראוניז

מתכונים טו באב: עוגת בראוניז

מתכונים טו באב: עוגת בראוניז

תיאור המתכון

מתכון פשוט לבראוניז מעולים, קל להכין וכיף להנות ולחלוק את התענוג עם יקיריכם. באדיבות השף אביב חיון ל- Tusso וסוכרלוז של דנשר

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח והאגוזים. אחרי שערבבנו מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה. לצקת את התערובת לתבנית אפייה אלומיניום בינונית עם נייר אפייה או תבנית פיירקס 30 * 40 ס"מ. מפזרים מלמעלה את האגוזים ומכניסים לתנור.
אופים במשך כ 25– 30 דקות בחום בינוני של 160 מעלות, עד שיש ציפוי בהיר מלמעלה והעוגה מעט רכה (העוגה מתקשה לאחר הצינון).
כשמוציאים את העוגה מהתנור יש לפרוס בעודה חמה לריבועים קטנים כ 5 ס"מ * 5 ס"מ כל ריבוע (לא מדע מדויק)...

בתיאבון!