מתכונים טו באב: עוגת בראוניז
- מתאים ל: 10-12 מנות
- זמן הכנה: 50 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון פשוט לבראוניז מעולים, קל להכין וכיף להנות ולחלוק את התענוג עם יקיריכם. באדיבות השף אביב חיון ל- Tusso וסוכרלוז של דנשר
מרכיבים
- 1. 1 חבילה חמאה רכה (לא מומסת)
- 2. 2 חפיסות שוקולד מריר של TUSSO
- 3. 6 כפיות ממתיק נוזל סוכרלוז של מרמולייט
- 4. קורט מלח
- 5. 4 או 5 ביצים (תלוי בגודל של הביצה)
- 6. 1 כוס גדושה קמח
- 7. 1/2 כוס אגוזי מלך או שקדים שבורים גס (לא חובה)
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הקמח והאגוזים. אחרי שערבבנו מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה. לצקת את התערובת לתבנית אפייה אלומיניום בינונית עם נייר אפייה או תבנית פיירקס 30 * 40 ס"מ. מפזרים מלמעלה את האגוזים ומכניסים לתנור.
אופים במשך כ 25– 30 דקות בחום בינוני של 160 מעלות, עד שיש ציפוי בהיר מלמעלה והעוגה מעט רכה (העוגה מתקשה לאחר הצינון).
כשמוציאים את העוגה מהתנור יש לפרוס בעודה חמה לריבועים קטנים כ 5 ס"מ * 5 ס"מ כל ריבוע (לא מדע מדויק)...
בתיאבון!
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני