מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכונים טו באב: סלט תותים וגבינה כחולה

מתכונים טו באב: סלט תותים וגבינה כחולה

מתכונים טו באב: סלט תותים וגבינה כחולה

תיאור המתכון

תותים ושמנת, השילוב המושלם לקינוח רומנטי. לאכול ולהאכיל את אהובכם. באדיבות השף אביב חיון לסוכרלוז של מרמולייט

מרכיבים

אופן ההכנה

לתותים:
• חותכים את התותים לחצי, מעבירים לקערה עם חצי מכמות הסוכרלוז ומערבבים. מעבירים לקירור.
לקצפת:
• מקציפים את השמנת וגבינת הרוקפור עם הסוכרלוז במהירות בינונית עד לקבלת שמנת יציבה. מעבירים לקערה ומקפיאים כשעה עד שעה וחצי. כשהשמנת לקראת קיפאון (עדיין מעט רכה) מוציאים מהמקפיא ועם כפית הפריז'יין קורצים כדורים קטנים ומצרפים לקערת התותים.
מערבבים בעדינות ומעבירים לכוסות הגשה.
ניתן לקשט בעלי נענע טריים...
בתיאבון!