סלט סלק טרי ואננס בבלסמי
תיאור המתכון
באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"
צילום: יח"צ
מרכיבים
- 3 סלקים טריים בגודל בינוני, חתוכים לגפרורים דקים
- 2 גזרים בגודל בינוני, מגורדים
- 1 אננס טרי חתוך לרצועות דקות
- 50 מ"ל חומץ בלסמי
- 2 כפות סוכר חום
- קורט מלח
- מעט שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את כל הרכיבים למעט האננס
משהים למספר דקות עד לספיגת הטעמים
מוסיפים את האננס לסלט בסמוך למועד ההגשה, או מעטרים עימו את קערת ההגשה.
|
המתכון באדיבות
|
מסעדת סודקסו
אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד
הצג טלפון
072-2742900
|