סלט סלק טרי ואננס בבלסמי
תיאור המתכון
באדיבות ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"
צילום: יח"צ
מרכיבים
- 3 סלקים טריים בגודל בינוני, חתוכים לגפרורים דקים
- 2 גזרים בגודל בינוני, מגורדים
- 1 אננס טרי חתוך לרצועות דקות
- 50 מ"ל חומץ בלסמי
- 2 כפות סוכר חום
- קורט מלח
- מעט שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את כל הרכיבים למעט האננס
משהים למספר דקות עד לספיגת הטעמים
מוסיפים את האננס לסלט בסמוך למועד ההגשה, או מעטרים עימו את קערת ההגשה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת סודקסו
אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד
הצג טלפון
072-2742900
|