מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טראפלס שוקולד בציפויים שונים

טראפלס שוקולד בציפויים שונים

טראפלס שוקולד בציפויים שונים

תיאור המתכון

באדיבות השף צרלי פדידה ממסעדת אוליב ליף במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים
2. בוחשים היטב עד להתמזגות החומרים, מוסיפים את הסוכר ומסירים מהאש.
3. מרסקים במעבד מזון את פירורי הביסקוויטים והעוגה לפירורים דקים ומעבירים לקערה.
4. מוזגים את החלב מעל הפירורים ובוחשים.
5. מוסיפים את תערובת השוקולד שהצטננה בינתיים ובוחשים עד לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
6. מצננים את התערובת במקרר למשך חצי שעה.
7. מוציאים ומתחילים ליצור פטיפורים בגודל הרצוי - ניתן לגלגל את הפטיפורים באבקת קקאו או לצפות בציפוי שוקולד, ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה.
8. ציפוי: ממיסים שוקולד וחמאה באמבט מים חמים עד המסה מלאה. טובלים בעזרת קיסם עץ את הפטיפורים בשוקולד. מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה, מכניסים למקרר ל-20 דקות ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון