מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פונדנט שוקולד של "הגושרים מלון בטבע"

פונדנט שוקולד של "הגושרים מלון בטבע"

פונדנט שוקולד של "הגושרים מלון בטבע"

תיאור המתכון

באדיבות השף שי לוינשטיין והקונדיטורית אושרת סולימני "הגושרים מלון בטבע"

מרכיבים

אופן ההכנה

1) תערובת פונדנט שוקולד: ממיסים את השוקולד והמחמאה במיקרוגל עד לקבלת תערובת נוזלית וחלקה. טורפים את אבקת הסוכר, הביצים והחלמונים פנימה, ולבסוף מוסיפים בטריפה את הקורנפלור - עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה מגושים.
2) אפייה: מזלפים לתבניות סיליקון משומנות ואופים במשך כ-12 דק' ב-170 מעלות צלזיוס - עד שפני העוגות מתחילים טיפה להתרומם. הזהרו מיתר אפיה!! מקררים היטב במקרר כ-4 שעות.
3) קישוט והגשה: מכניסים את חומרי רוטב השוקולד למיקרוגל בקערית ובוחשים עד לקבלת רוטב חלק. לאחר שהעוגה התקררה מחלצים מהתבנית וטובלים חצי ברוטב השוקולד. ניתן לעטר בפיסטוק קצוץ ובקישוטי שוקולד.