מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מוס פסיפלורה ושוקולד לבן על בסיס קוקוס

מוס פסיפלורה ושוקולד לבן על בסיס קוקוס

מוס פסיפלורה ושוקולד לבן על בסיס קוקוס

תיאור המתכון

באדיבות השף שי לוינשטיין והקונדיטורית אושרת סולימני "הגושרים מלון בטבע"

מרכיבים

אופן ההכנה

1) בסיס הקוקוס: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף רך אך יציב. מערבבים בקערה את הקוקוס, אבקת הסוכר והקמח. מקפלים בעדינות את תערובת האבקות אל תוך מקצפת החלבונים, מורחים על תבנית אפיה עם נייר פרגמנט את התערובת בעובי של כ 1.5 ס"מ ואופים במשך כ-10 דק' ב- 180 מעלות צלזיוס עד להזהבה עדינה. מצננים מעט וקורצים עיגולים בקוטר תחתית תבנית הסיליקון.
2) מוס שוקולד לבן- פסיפלורה: ממיסים את השוקולד,ה חלב והחמאה במיקרוגל. מוסיפים ג'לטין מרוכך ומחית פסיפלורה ומקררים לטמפ' החדר. מקציפים שמנת עם סוכר לקצפת רכה וחלקה ומחברים בעדינות עם תערובת השוקולד והפסיפלורה.
3) אופן ההגשה: מזלפים אל תוך הסיליקונים האישיים או כל תבנית שחפצים ומדביקים מעל את תחתיות הקוקוס שהכנו קודם לכן. מקפיאים היטב- רצוי ללילה, מחלצים ומקשטים במחית פסיפלורה.