שקשוקת פטריות שמפיניון עם פלפלים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf
מרכיבים
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
- 1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות
- 1 ראש בצל קטן חתוך לקוביות
- 1 שן שום קצוצה
- 4 ביצים
- 8 כפות שמן זית
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- ¼ כוס יין לבן
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עם שמן זית ומתחילים בטיגון בצל למשך 3 דקות עד קבלת צבע שקוף
2. מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד כ-30 שניות
3. ממשיכים בהוספת הפלפלים למחבת ולאחר 2 דקות מוסיפים את פטריות השמפיניון
4. כשהפטריות הופכות מעט זהובות בוחשים ומוסיפים את היין הלבן ונותנים ליין להצטמצם לחצי
5. מוסיפים מלח ופלפל וטועמים
6. מנמיכים את הלהבה ושוברים מעל 4 ביצים
7. מפזרים מעל הביצים מעט מלח גס ומכסים ל - 3 דקות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|