מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית

פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית

פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. אופן הכנת הפטריות: מתבלים את הפטריות במעט מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 8 דקות או עד שהן הופכות לצבע זהוב.
2. הכנת המנה: כשהפטריות בתנור מערבבים בקערה שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, מעט מלח ופלפל ומערבבים היטב עד התמזגות הטעמים. בוזקים מעל הפטריות כאשר הם עדיין חמות ומגישים בטמפרטורת החדר.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. האם אפשר תמר (21/07/2014 10:50:00)
    להשתמש במתכון זה גם בפטריות שמפיניון?
    תודה,
    תמר