מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת סברינה (פרווה)

עוגת סברינה (פרווה)

עוגת סברינה (פרווה)

תיאור המתכון

באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את החלמונים וחצי מכמות הסוכר
מקציפים את החלבונים עם החצי השני של הסוכר - עד לקבלת קצף נוקשה
מערבבים את שתי התערובות בתנועות קיפול, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
מעבירים לתבניות סילקון (מנות אישיות) ואופים בתנור בחום בנוני 170 מעלות צלזיוס במשך כ-25 דקות
מחממים בסיר נפרד את כל חומרי הסירופ ומביאים עד לכמעט דרגת רתיחה.
מקררים את הסירופ ושופכים על הסברינה מיד לאחר סיום האפייה
מקציפים את שמנת הריץ' עם תמצית וניל וכפית סוכר עד לקבלת לקצף נוקשה
לפני ההגשה מניחים את הקצפת מעל לסברינה ומקשטים בתותים או בדובדבנים