סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב
מרכיבים
- 100 גר' סלמון טרי
- 1 בצל אדום קצוץ דק
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
- 4 כפות אננס חתוך לקוביות קטנות
- 1 תפוז מקולף וחתוך לקוביות
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- קורט מלח גס
- קורט חד פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות והפרות דק
חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר
מערבבים יחדיו את כל החומרים
לפני ההגשה מטבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
טיפ: ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו
הערות
מוגש בכוסות מרטיני
- מתאים להכנה עם ילדים
- דיאטטי
- כשר