מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

סביצ'ה סלמון ופירות טרופיים

תיאור המתכון

באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות והפרות דק
חותכים את הדג לקוביות קטנות ככל האפשר
מערבבים יחדיו את כל החומרים
לפני ההגשה מטבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל
טיפ: ניתן להוסיף גם מפירות העונה הטרופיים, דוגמת ליצ'י, קיווי ומנגו

הערות

מוגש בכוסות מרטיני