שבועות: מאפה פילו במילוי גבינות ותרד
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 25 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מאפה פילו פריך במילוי גבינות ותרד, מוגש עם רוטב שמנת וסילאן, באדיבות שף אבירן סוויסה ממסעדת ''האגוז אחד'', קרית גת
מרכיבים
- 1 יח' בצק פילו
- 1 יח' מנגולד (סלק עלים)
- 1 יח' תרד
- 50 ג' חמאה
- 20 ג' גבינת פטה
- 20 ג' גבינת פרמז'ן
- 20 ג' גבינת קממבר
אופן ההכנה
חולטים במים חמים את המנגולד והתרד, קוצצים אותם, מסננים ומייבשים היטב. מעבירים את העלים לכלי ערבוב ומוסיפים את הגבינות, לאחר שגירדנו אותם. מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים 3 דפים מעלי בצק הפילו בחמאה, זה על זה וממלאים במלית. לאחר מכן סוגרים את הבצק ומורחים שוב בחמאה. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות. מומלץ להגיש על מצע סלט עלים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת האגוז 1
שדרות האגוז 1, קרית גת
הצג טלפון
08-6889969
|