מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> שבועות: מאפה פילו במילוי גבינות ותרד

שבועות: מאפה פילו במילוי גבינות ותרד

שבועות: מאפה פילו במילוי גבינות ותרד

תיאור המתכון

מאפה פילו פריך במילוי גבינות ותרד, מוגש עם רוטב שמנת וסילאן, באדיבות שף אבירן סוויסה ממסעדת ''האגוז אחד'', קרית גת

מרכיבים

אופן ההכנה

חולטים במים חמים את המנגולד והתרד, קוצצים אותם, מסננים ומייבשים היטב. מעבירים את העלים לכלי ערבוב ומוסיפים את הגבינות, לאחר שגירדנו אותם. מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מורחים 3 דפים מעלי בצק הפילו בחמאה, זה על זה וממלאים במלית. לאחר מכן סוגרים את הבצק ומורחים שוב בחמאה. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות. מומלץ להגיש על מצע סלט עלים.

המתכון באדיבות
מסעדת האגוז 1 שדרות האגוז 1, קרית גת הצג טלפון