מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> שבועות: לחם פוקצ'ה עם גבינה

שבועות: לחם פוקצ'ה עם גבינה

שבועות: לחם פוקצ'ה עם גבינה

תיאור המתכון

יפתח צפריר, שף מסעדת הכפר, מציע מתכון פשוט להכנת לחם פוקצ'ה בתוספת גבינות. המתכון מתאים גם להכנה עם ילדים.

מרכיבים

אופן ההכנה


לשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הבצק.
מכסים במגבת ומתפיחים עד שמכפיל את גודלו.
מכינים מהבצק עיגולים (100 גרם כל עיגול), פותחים כל אחד על מצע מקומח בעזרת מארוך לצורה אליפטית.
מניחים על הבצק הפתוח גבינות שונות- לפי הטעם.
מכניסים לתנור לחום בינוני-גבוה, עד שהבצק משחים.
ניתן להוסיף עם הגבינה תוספות נוספות: שמן זית, עשבי תיבול, בצל, פלפלים קלויים, פטריות, רוטב עגבניות ועוד.