מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > שבועות: קרמבל תפוחים וקוניאק (פרווה)

שבועות: קרמבל תפוחים וקוניאק (פרווה)

שבועות: קרמבל תפוחים וקוניאק (פרווה)

תיאור המתכון

באדיבות השף פליקס בלשקובסקי ממתחם Nova לאירועים בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים את המחמאה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות
2. מוסיפים את הסוכר החום, המייפל, הקוניאק, מיץ הלימון והקינמון
3. מרככים במשך דקה-שתיים ומסירים מהאש
4. מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות, וממלאים עד ¾ מגובה התבניות
5. מפזרים מעל את פירורי הביסקוויט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 13 דקות