מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שבועות: טרייפל גבינות ופירות

שבועות: טרייפל גבינות ופירות

שבועות: טרייפל  גבינות ופירות

תיאור המתכון

קרדיט צילום- כפיר חרבי, קרדיט מתכון עמית דונסקוי. באדיבות תשלובת החלב של תנובה

מרכיבים

אופן ההכנה


1. הכנת הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר את כל חומרי הסירופ, מלבד הברנדי. מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים את הברנדי.
2. הכנת קציפת הגבינה: מקציפים את השמנת עם מחצית מכמות הסוכר לקצפת יציבה. בקערה נפרדת מקציפים את הגבינה עם שארית הסוכר כ-7 דקות, עד שהגבינה אוורירית. בתנועות קיפול מאחדים את הקצפת עם הגבינה.
3. הרכבת הקינוח: טובלים את הבישקוטים בסירופ הקר ומסדרים על בסיס ודפנות הקערה. יוצקים פנימה כמחצית מכמות קרם הגבינה, מכסים בשכבת בישקוטים טבולים בסירופ, יוצקים את שארית הגבינה ומיישרים בעזרת מרית. מצפים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר ללילה. את יתרת הסירופ שומרים בקירור בכלי נפרד.
4. ההגשה והעיטור: מבשלים בסיר את פירות היער ביתרת הסירופ כ-10 דקות. מצננים. מסדרים את התותים מעל קינוח הגבינה, יוצקים מעט מהרוטב שבסיר פירות היער, מניחים מלמעלה את פירות היער המבושלים ומגישים.

הערות

החומרים המצוינים מתאימים להכנת 12 מנות בקערת זכוכית שקופה בקוטר 26