טירמיסו
- מתאים ל: 8 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף אליאב גולדנברג ממסעדת ג'ויה
מרכיבים
- 5 חלמונים
- 2 כפות סוכר
- 4 כפות אבקת בנפייבר
- 1 כף ליקר קפה
- 1 כף ברנדי
- 400 גרם גבינת מסקרפונה
- 300 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
- 14 יחידות בישקוטים
- חצי כוס קפה מחוזק
- אבקת קקאו להגשה
אופן ההכנה
1.שמים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר ומקציפים עד שהחלמון משנה את צבעו לקרם בהיר.
2.מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד לחיבור בקרם.
3.מוסיפים גבינת מסקרפונה ואבקת בנפייבר ומקציפים על מהירות נמוכה.
4.מקפלים את הקרם לקצפת עד לקבלת מרקם אחיד.
5.מסדרים בתבנית שכבת בישקוטים טבולים בקפה.
6.יוצקים מעל את התערובת ושומרים במקרר ללילה.
7.מפזרים אבקת קקאו לפני ההגשה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר