מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טירמיסו

טירמיסו

תיאור המתכון

באדיבות שף אליאב גולדנברג ממסעדת ג'ויה

מרכיבים

אופן ההכנה

1.שמים בקערת מיקסר חלמונים וסוכר ומקציפים עד שהחלמון משנה את צבעו לקרם בהיר.
2.מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד לחיבור בקרם.
3.מוסיפים גבינת מסקרפונה ואבקת בנפייבר ומקציפים על מהירות נמוכה.
4.מקפלים את הקרם לקצפת עד לקבלת מרקם אחיד.
5.מסדרים בתבנית שכבת בישקוטים טבולים בקפה.
6.יוצקים מעל את התערובת ושומרים במקרר ללילה.
7.מפזרים אבקת קקאו לפני ההגשה.