שבועות: כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה מלון שרתון תל אביב
מרכיבים
- 4 כוסות שקופות
- 200 גר' גרנולה
- 200 גר' פטל אדום טרי
- 8 כפיות דבש
- 600 גר' יוגורט
אופן ההכנה
1. לוקחים כוס גבוה ומעוצבת, ממלאים את הכוס בגרנולה (שכבה ראשונה)
2. ממלאים שכבה שנייה של יוגורט
3. מוסיפים שכבה שלישית עם הפטל
4. בוזקים מעל דבש טהור
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר