שבועות: סלט בטטה מייפל וגבינה כחולה
תיאור המתכון
משולחנו של השף: גילי בן משה , קראון פלזה ירושלים
מרכיבים
- 2 בטטות מקולפות חתוכות לקוביות קטנות.
- גבעול סלרי חתוך לטבעות.
- 50 ג'ר גבינת רוקפור מפוררת ביד.
- רבע כוס מייפל.
- 20 ג'ר פיסטוק גרוס.
- 20 ג'ר אגוז מלך קלוף.
- קורט פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
1. את קוביות הבטטה יש לטגן במחבת אם שמן עד החמה וריכוך הבטטה.
2. להניח בתוך קערה עד הצטננות.
3. לשפוך את סירופ המייפל פנימה יחד עם הסלרי הקצוץ האגוזים הפיסטוק והתבלינים.
4. לפזר מעל את הגבינה המפוררת ולאכול .