סטייק פורטובלו בפסטו עשבים
תיאור המתכון
סטייק פורטובלו בפסטו עשבים בהמלצת משק ברזילי.
מרכיבים
- 10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות
- 100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים
- אופציה: 2 כפות פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל, מניחים על הברביקיו ל-5 דקות לכל צד. מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
במקביל, מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת.
מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת שמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד.
בכפית מורחים מעט פסטו על כל פטריה וזוללים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת משק ברזילי
אחד העם 6, תל אביב
הצג טלפון
03-5166329
|