סנדוויץ קאדה מלחם כורדי עם גבינה בולגרית וירקות שוק
תיאור המתכון
לכבוד שבועות מתכון של השף אביב משה ממסעדת Messa
מרכיבים
- ללחם:
- 5 כוסות קמח
- כפית מלח
- מים לפי הצורך – בערך 2 כוסות
- חמאה
- גבינה בולגרית
- גביע קוטג'
- למילוי:
- להמשך הסנדוויץ
- 1 עגבניה פרוסה
- 1 מלפפון חמוץ פרוס
- 1 מלפפון ירוק פרוס
- צרור עלי בצל ירוק
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, המלח והמים, לשים עד ליצירת בצק אחיד ומכסים בניילון לחצי שעה.
יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומרדדים כל עיגול לעלה דק.
מורחים על כל עיגול בצק חמאה מומסת ומניחים במרכז כף של גבינת קוטג' וכף של גבינה בולגרית.
מקפלים לחצי סהר ומטגנים במחבת עם מעט חמאה כ-2 דקות מכל צד.
מניחים "קאדה" ומסדרים מעליו את הירקות ומכסים בעוד "קאדה".