מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: פילה ברבוניה על מצע ירקות טריים

מתכון לפסח: פילה ברבוניה על מצע ירקות טריים

מתכון לפסח: פילה ברבוניה על מצע ירקות טריים

תיאור המתכון

באדיבות שף אידי ישראלוביץ'

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משמנים בשמן זית את פילה הברבוניה משני צידיו, מתבלים במלח ופלפל.
2. גם את פרוסת הבגט משמנים בשמן זית ומטבלים. מניחים את פילה על הדג על הבגט.
3. מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את ה'כריך' כך שהבגט על המחבת והפילה מעליו. מנמיכים את האש ומטגנים 2 דקות.
4. מעבירים את הדג עם הבגט לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות
לאפייה של 5 דקות.
5. במקביל קוצצים את כל הירקות לסלט דק ומעבירים לקערה.
6. טוחנים את המרכיבים לרוטב ומוסיפים לקערה. מערבבים הכל היטב.
7. מוציאים את הברבוניה מהתנור ועוברים להרכבת המנה.
8. על צלחת הגשה עורמים מסלט הירקות הרענן ומעל מניחים את פילה הברבוניה.