מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > מתכון לפסח: סלט טונה ואבוקדו

מתכון לפסח: סלט טונה ואבוקדו

מתכון לפסח: סלט טונה ואבוקדו

תיאור המתכון

באדיבות שף אידי ישראלוביץ'

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חולטים את העגבניות כ- 20 שניות במים חמים, קולפים וחותכים כל עגבנייה לארבע. מוציאים את הליבה של העגבנייה ומעבירים לקערה.
2. קולפים את האבוקדו, מגלענים וחותכים גס בדומה לגודל העגבנייה.
3. מבשלים תפוח אדמה וביצה. קולפים וחותכים בגודל חתיכות העגבנייה והאבוקדו.
4. מטבלים במלח ופלפל, מתבלים בשמן של הטונה ובמיץ לימון.
5. מערבבים היטב את כל המרכיבים ולבסוף מפזרים מעל את הזיתים.
*מומלץ להגיש לצד לחם שחור טרי.