מתכון לפסח: לברק שלם על מלח גס ותערובת עשבי תיבול
        
        
        
        תיאור המתכון
באדיבות השף מיקי סויסה למסעדת 'לונה' באשקלון
        מרכיבים
- 4 י"ח לברק טרי 
- 2 גמבה חתוכים לרוביות קטנות מאוד 
- צרור פטרוזיליה 
- חופן כוסברה קצוצה 
- 1 כוס שמן זית 
- חצי כוס יין לבן 
- 5 שיני שום שלמות 
- מלח גס 
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. בתוך קערה מערבבים את הגמבה, השום, הפטרוזיליה והכוסברה ומוסיפים את היין הלבן ושמן הזית .
2. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים למקרר למשך לילה .
3. בבשר הדג חורצים פסים לאורכו  ומעל מפזרים מתערובת הירקות .
4. מפזרים מלח גס בכלי חסין חום ומכניסים את הדג לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ15 דקות .
5. מוציאים ומגישים עם המלח גס מתחת .
        
        
        
	
		| המתכון באדיבות | 
		| מסעדת לונה
                                        כיכר החאן 1, אשקלון
                הצג טלפון
08-6722220 
 |