מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: לביבות מקמח מצה

מתכון לפסח: לביבות מקמח מצה

מתכון לפסח: לביבות מקמח מצה

תיאור המתכון

לביבות מקמח מצה – באדיבות שף גיא פרץ
מנה קלילה לפתיחת ארוחת החג

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לערבב את כל החומרים היבשים יחדיו: הקמח מצה, המלח והסוכר.
2. להפריד את הביצים, לטרוף את החלמונים ולהוסיף להם חלב או מים.
3. לערבב יחד את תערובת החלמונים עם התערובת היבשה ולהמתין כחצי שעה עד שהתערובת תתפח.
4. לאחר מכן להקציף את החלבונים לקצף יציב ולאחר יחד את שתי התערובות.
5. להכין לביבות ולטגן בחמאה או בשמן.