Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: פילה דניס אפוי בתנור

מתכון לפסח: פילה דניס אפוי בתנור

מתכון לפסח: פילה דניס אפוי בתנור

תיאור המתכון

פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן (סידייה)
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הדג מערבבים את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.
2. מניחים את הדג על מגש אפיה, כאשר עור הדג מופנה כלפי מעלה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות.
3. הכנת הבצל מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים תוך כדי את התבלינים בסוף הטיגון , לבסוף מוסיפים מעט מלח .
4. הכנת תפוחי האדמה מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה. אופים בתנור בטמ"פ של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
5. המלצה: את הדגים מומלץ להגיש על הבצל המטוגן.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון