סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה
תיאור המתכון
סלט כרוב אדום עם קוביות טופו - באדיבות סויה תנובה ואביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית
מרכיבים
- כרוב אדום
- צרור כוסברה טרייה
- 2 לימונים
- 2 שיני שום
- 1 חבילת טופו
- 3 כפות רוטב סויה
- חצי כפית פלפל שחור
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית קארי
- כפית אורגנו
- 4 כפות משקה סויה תנובה - לייט 1
- כפית מלח גס אפור
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הירקות. לחתוך לפרוסות דקות מאד את הכרוב האדום. לחתוך לקוביות את הטופו ולהשרות אותו ברוטב סויה למשך 20 דקות. לסנן את הטופו ולהוסיף לשמן זית במחבת טפלון עם חצי כפית קארי ופלפל שחור עד שמשחים. לתבל את הכרוב בתבלינים, לימון ושמן זית, ולפזר מעל את הכוסברה ואת קוביות הטופו.
להכנת הרוטב:
להכניס לשייקר מיץ לימון, שום כתוש, 4 כפות שמן זית, מלח גס אפור, 4 כפות משקה סויה לייט. לנער היטב ולשפוך מעל הכרוב, ולבסוף לפזר את הטופו המושחם לפני ההגשה.