מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בצל וכרישה באדיבות סויה תנובה

מרק בצל וכרישה באדיבות סויה תנובה

מרק בצל וכרישה באדיבות סויה תנובה

תיאור המתכון

מנה חורפית מחממת של מרק בצל וכרישה באדיבות סויה תנובה ואביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצוץ את הבצל והכרישה מה שיותר קטן, להקפיץ עם חמאת הג'י עד שהם מתאדים ומשחימים, לאחר מכן להוסיף את הפטריות והתבלינים יחד עם המים ולבשל למשך חצי שעה. להוסיף את משקה הסויה ולבשל למשך ע10 דקות נוספות. בהגשה ניתן להוסיף את זרעי הפשתן והשומשום ולגרד את גבינת העיזים מעל.

כיצד מכינים חמאת ג'י (חמאה מזוקקת)
מרתיחים בסיר 200 גרם חמאת תנובה, כשהיא מבעבעת, יש להסיר את הקצף הנוצר. יש לחזור על הפעולה 3-4 פעמים עד שהחמאה נעשית צלולה. יש לתת לחמאה להצטנן כשעתיים. ניתן לאחסן בחוץ או בקירור.