מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כנאפה כבש בתחפושת קאפקייק

כנאפה כבש בתחפושת קאפקייק

כנאפה כבש בתחפושת קאפקייק

תיאור המתכון

מנה מיוחדת לפורים! מנת כנאפה כבש עם אטריות קדאיף מנה גדושה של חוש הומור, מעוצבת בדמותו של קינוח הקאפקייק המתוק. מתכון גורמה
נפלא, שיעלה חיוך על פניהם של משתתפי הסעודה. חג פורים שמח! באדיבות השף חיים גרשון ממתחם האירועים "נובה" בנמל תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים בשמן זית.
2. מסדרים חצי מכמות האטריות בתבניות רינג ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים, ומבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
4. מכבים את האש ומוסיפים את החצילים.
5. נותנים למסה להתקרר, יוצקים על אטריות הקדאיף, ומכסים ביתר האטריות.
6. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.
7. אופן הגשה: מזלפים מעל טחינה גולמית, פיסטוקים קצוצים ופלח עגבנייה.