ניוקי חמאה ומרווה
תיאור המתכון
ניוקי בחמאה ומרווה מנה קלה להכנה והכל בפחות מחמש דקות. מאת: השף משה בראל
מרכיבים
- 500 גרם ניוקי תפ"וא או בטטה של פסטה דלה קזה
- שמן זית
- גרם חמאה
- עלים מ-2 ענפי מרווה טריה
- מלח
- פרמז'ן מגורר להגשה
אופן ההכנה
1. מחממים היטב שמן זית במחבת, בגובה של כסנטימטר אחד.
2. מוסיפים חמאה ועלי מרווה.
3. מוסיפים את הניוקי ומטגנים עד שמשחימים מכל הצדדים.
4. מוציאים וסופגים את עודפי השמן בעזרת נייר סופג.
5. ממליחים ומפזרים פרמז'ן מגורר להגשה.
6. בתאבון.
מומלץ מאד להגיש כתוספת לדגים, בשר או עוף, או לאכול כמנה בפני עצמה.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר