פשטידת תירס וקשקבל
תיאור המתכון
פשטידת תירס וקצ'קבל באדיבות חברת תנובה. אהובה על ילדים, טעימה גם שהיא חמה וגם בטמפרטורת החדר, ולכן מתאימה לפיקניקים.
כמות החומרים מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק.
מרכיבים
- 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס קפואים מופשרים ומסוננים של סנפרוסט
- 1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג' 5% אחוז של תנובה
- 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% אחוז של תנובה
- 200 גרם גבינת גלעד-קצ'קבל של תנובה מגוררת גס
- 1/2 שקית (250 גרם) פתיתים מיוחדים לפיצה מסדרת השף הלבן
- 4 ביצים טרופות
- 3 כפות קמח
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
2. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, ממליחים מעט ומפלפלים
3. יוצקים לתבניות משומנות ואופים 50- 60 דקות עד שהפשטידות זהובות ויציבות