סיגר פילו במילוי תפוחי עץ וצימוקים
תיאור המתכון
סיגר פילו במילוי תפוחי עץ וצימוקים
באדיבות השף רפאל כהן ממתחם אירועי שף לוקא בשרון
מרכיבים
- 1 תפו'ע גרנד
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מרגרינה
- קומץ צימוקים, אגוזים
- קינמון
אופן ההכנה
1. חותכים את התפוח לקוביות קטנות
2. מטגנים את קלות את התפוח, האגוזים והצימוקים
3. ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל
4. מערבים הכל ביחד ומניחים על עלה הפילו המקופל לארבע בפס דק וצר
5. אופים בתנור בחום של 160 מעלות צלזיוס במשך 15דקות.
את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו