סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ
תיאור המתכון
סיגר פילו במילוי פיסטוק חלבי ובלווי סירופ מהמגרה של השף רפאל כהן - מתחם אירועי שף לוקא
מרכיבים
- דפי פילו
- 50 גר' פיסטוק חלבי טחון
- חלבון
- 100 גר' אבקת סוכר
- קליפת לימון+ קליפת תפוז
- חומרים לסירופ:
- ½ כוס מים
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה
1. מקפלים דף פילו לארבעה חלקים
2. מערבבים היטיב את כל החומרים ומכניסים לשק זילוף
3. מזלפים פס בעובי 0.5 ס'מ ובאורך של כ-7 ס'מ על הבצק
4. מגלגלים כמו רולדה
5. אופנים בתנור בחום של 160 מעלות צלזיוס במשך 15 דקות
הכנת הרוטב (סירופ):
1. מרתיחים את המים והסוכר, יוצקים בעדינות על הסיגר וזורים מעל פרורי פיסטוק חלבי
את הרטב מומלץ להגיש חמים בכלי פונדו