מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן

תיאור המתכון

ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף של השף סטפן
באדיבות טונה סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את השום בשמן זית – טיגון קצר. לחתוך לקוביות קטנות בצל, הגזר וסלרי, לטגן עד שהבצל מזהיב מעט.
למזוג את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף טונה סטארקיסט ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.
לחתוך ולמעוך חלק מהעגבניות ולהוסיף את תרכיז העגבניות. לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף ואת הסוכר.
לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).
לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.
להגיש מיד!