מג'דרה לט"ו בשבט

מג'דרה לט"ו בשבט

תיאור המתכון

מתכון למג'דרה ארומטית לט"ו בשבט מקוסקוס מלא ופירות יבשים, באדיבות ד"ר רוני פולק, קוסקוס מזון.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל.
מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל.
מוסיפים את השום וכל התבלינים, ומטגנים כדקה.
מכינים את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות היצרן שע"ג השקית.
מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים עם תערובת הבצל והתבלינים, ומכסים במים.
מכסים את הסיר וממתינים כ 10 דקות.
בסיר נפרד שמים את העדשים, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
מערבבים את העדשים עם הקוסקוס הארומטי. מתבלים במעט מלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה