סלמון אפוי ברוטב יין לבן, שמנת וכרישה
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות תשלובת החלב של תנובה
מרכיבים
- 6 נתחי סלמון טרי של דגי תנובה, ללא העור, שטופים היטב
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה, מומסת
- לרוטב:
- 1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה
- 1 כרישה, חתוכה לפרוסות
- 1/2 כוס יין לבן יבש
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% מסדרת "השף הלבן"
- 10 עגבניות שרי חצויות
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
6 נתחי סלמון טרי של דגי תנובה, ללא העור, שטופים היטב
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה, מומסת
לרוטב:
1/2 חבילה (50 גרם) חמאת תנובה
1 כרישה, חתוכה לפרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% שומן מסדרת "השף הלבן" - מומלץ להשתמש באריזה החדשה עם הפקק לנוחות ולחיסכון
10 עגבניות שרי חצויות
מלח ופלפל שחור גרוס