מרק מנגולד

מרק מנגולד

תיאור המתכון

מרק מנגולד

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים תחתית סיר בשמן קנולה, מאדים קלות את הבצל. כעבור דקה מוסיפים את הכרישה. כעבור דקה של אידוי קל מוסיפים את המנגולד וחצי כוס מים רותחים.
מוסיפים מלח, צ'ילי, קינמון, משייה ושמן זית ומאדים כ-10 דקות.
מוסיפים את היין והמים הרותחים לכדי כיסוי החומר–מכסים ומנמיכים להבה לכ-45 דקות נוספות. מוסיפים את השמנת, ממשיכים בבישול לכ-15 דקות נוספות, מוסיפים את הלימון ומתקנים תיבול. מוזגים לספלים ומעטרים בבצל ירוק וטפטופי יוגורט.

המתכון באדיבות
מסעדת מלון בוטיק אלגרה דרך האחיות 13, עין כרם, ירושלים הצג טלפון